Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Λάκης ο Αριστερούλης


Για τον Λαζόπουλο και την ηθική του τα έχουμε ξαναπεί και πολύ παλιότερα. Με τον καιρό όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ρόλος και οι πραγματικές προθέσεις του κυρίου Λαζόπουλου, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει σάλος στην Διαδικτυακή Κοινότητα. Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά από τα πιο εύστοχα σχόλια. Ο συγκεκριμένος "άνθρωπος" έχει γίνει δισεκατομμυριούχος πουλώντας συμπόνοια (στα λόγια) προς της κάθε λογής μειονότητες. Εκτός όμως από τα λόγια τι ακριβώς έχει κάνει για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους; Έχει δώσει μερικά από τα εκατομμύρια που βγάζει για να στηρίξει κάποιες οικογένειες μεταναστών π.χ.; Φυσικά όχι. Έχει φιλοξενήσει κάποιον μετανάστη σε κάποιο από τα πολλά σπίτι που σίγουρα έχει; Φυσικά όχι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε βγάζει πολλά χρήματα, αρκεί να μην προσπαθεί να το παίξει - μόνο στα λόγια - υπερασπιστής των φτωχών και των αδυνάτων (ενώ ουσιαστικά είναι προστάτης μόνο του συμφέροντός του). Εκεί πια είναι που ξεκινάει η υποκρισία... Και φυσικά όταν οι Έλληνες εξεγείρονται για κάποιο θρησκευτικό θέμα είναι συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί και κομπλεξικοί, ενώ όταν για τους ίδιους λόγους εξεγείρονται οι Μουσουλμάνοι στην Αθήνα είναι άνθρωποι που ζητάνε το δίκιο τους. Α ρε Ελληνικές λαέ, πώς γίνεται να είσαι τόσο στραβός;

ΣΧΟΛΙΟ 1:
Κάποιος είπε κάποτε ότι "στην Ελλάδα, το πιο προσοδοφόρο επάγγελμα είναι ο αριστερός."
Αν πιστέψουμε τη σημερινή Ελευθεροτυπία, οι διαπραγματεύσεις που κάνει ο Μέγας Αριστερός και υπερασπιστής των Απανταχού φτωχών Λάκης Λαζόπουλος με τον Alpha έχουν ως εξής:
Ζητάει για τη νέα σεζόν........ 5.100.000€ για 30 εκπομπές.
Δηλαδή 170.000 ευρώ ανά εκπομπή...
Με δεδομένο ότι ο καθαρός χρόνος (εκτός διαφημίσεων) είναι περίπου 2 ώρες, αυτό σημαίνει ότι το "ταλέντο" Λάκη του Αριστερούλη εκτιμάται από τον ίδιο σε 1.416 ευρώ ανά λεπτό!
Χωρίς να υπολογίζεται το added value και τα "παράπλευρα έσοδα" όπως π.χ. η τζάμπα διαφήμιση του θεάτρου του, ή οι πωλήσεις δικαιωμάτων.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Λάκης ο Αριστερούλης πούλησε τα δικαιώματα προηγουμένων εκπομπών σε εκδοτικό οίκο για... μόλις 7.000.000€ (Επτά Εκατομμύρια Ευρώ!!!)

Κι εσύ Έλληνα κάθεσαι και βλέπεις το "φίλο" του λαού και τη προπαγάνδα του...και το χειρότερο όλων... τον πιστεύεις...

Πηγή: http://wizard13gr.blogspot.com/2009/06/blog-post.html

ΣΧΟΛΙΟ 2:
ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ.
"Είπατε κ. Λαζόπουλε ότι και οι Έλληνες ήταν μετανάστες. Θα το ξανά πούμε για άλλη μια φορά μήπως επιτέλους όλοι εσείς οι "προοδευτικοί" το καταλάβετε. Οι Έλληνες για να μπορέσουν να πάνε σε μια χώρα ως μετανάστες έπρεπε το κράτος στο οποίο πήγαιναν να γνωρίζει που διαμένουν, που δουλεύουν και φυσικά όλα τα στοιχεία τους. Αν δεν το γνωρίζετε κ. Λαζόπουλε, μόνο με πρόσκληση μπορούσε να μεταβεί ένας Έλληνας σαν μετανάστης στο κράτος αυτό, δεν πήγαινε όποιος ήθελε! Σας είδαμε λοιπόν να υποστηρίζετε με ζήλο το δικαίωμα των μεταναστών στη θρησκεία τους. Κανείς δεν το αμφισβήτησε αυτό και είναι θεμιτό. Νομιμοποιούνται όμως να προκαλέσουν έκτροπα εις βάρος της Ελλάδας για οποιονδήποτε λόγο; Ακόμα και για το λεγόμενο σκίσιμο του Κορανίου, ποιός τους νομιμοποιεί κ. Λαζόπουλε να σπάνε, να καίνε και να επιτίθενται σε Έλληνες στο κέντρο της Αθήνας;!

Και αφού κόπτεστε για τα δικαιώματα των ανθρώπων αυτών και για την προστασία της θρησκείας τους, που ήσασταν όταν αναρχικοί, αντιεξουσιαστές και πιθανόν και αλλοδαποί έκαιγαν και λεηλατούσαν εκκλησίες; Πού ήσασταν κ. Λαζόπουλε όταν οι ίδιοι έκαιγαν την Ελληνική σημαία; Γιατί δεν μιλάγατε για αυτά; Δεν υπήρχε σε αυτές τις περιπτώσεις φασισμός από την πλευρά των αναρχικών αυτών στοιχείων; Στην περίπτωση των λαθρομεταναστών επικροτείτε και δικαιολογείτε τα βίαια επεισόδια τα οποία έπραξαν, καθώς όπως είπατε προσβλήθηκαν και δεν έχουν να αναμένουν τίποτα άλλο...! Οι Έλληνες τους οποίους δείξατε στην εκπομπή σας να φωνάζουν απεγνωσμένοι ότι δεν αντέχουν άλλο και ότι επιτέλους δεν μπορεί να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες και την επίθεση κατά της δικής μας θρησκείας, γιατί είναι ακροδεξιοί;

Γιατί τους μεν λαθρομετανάστες που σπάνε, καίνε, λεηλατούν εν ονόματι της θρησκείας τους, τους χαρακτηρίζετε απελπισμένους, ενώ τους Έλληνες που διαμαρτύρονται για όλη αυτή την κατάσταση τους χαρακτηρίζετε ακροδεξιούς;... Έπειτα κ. Λαζόπουλε στο "σύστημα" ανήκετε και εσείς και εξηγούμαστε. "Σύστημα" για εμάς αποτελούν όλοι όσοι έχουν την ικανότητα και δυνατότητα να επηρεάζουν μεγάλο αριθμό ανθρώπων για μεγάλο χρονικό διάστημα και μέσα από αυτή τη διαδικασία τους ωθούν προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις...! Εσείς λοιπόν κ. Λαζόπουλε έχετε αυτή τη δυνατότητα. Μπορείτε να κατευθύνετε μεγάλο αριθμό ανθρώπων προς μια κατεύθυνση, άρα αποτελείτε μέρος του συστήματος.

Πηγή: www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: