Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Η Ελληνική Κοινωνία στο Χείλος του Γκρεμού


Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα από το αν θα αυξηθούν ή θα μειωθούν κατά 50 Ευρώ οι φόροι, όπως ασχολούνται αδιάκοπα όλα τα δελτία ειδήσεων. Ένα από τα θέματα αυτά είναι η ίδια μας η επιβίωση. Από τι κινδυνεύουμε; Από το να έχουμε σε λίγους μήνες εκατομμύρια νέους λαθρομετανάστες (πέραν αυτών που έχουμε ήδη) στην χώρα μας, τους οποίους δεν θα μπορούμε καν να διώξουμε. Νομίζετε ότι αυτό είναι ένα υπερβολικό, ακραίο και μακρινό σενάριο; Εάν ναι τότε διαβάστε να φρίξετε:

Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, ο Γιώργος Παπανδρέου, εξέφρασε την επιθυμία του να παίρνει αυτομάτως την Ελληνική ιθαγένεια όποιο παιδί γεννιέται στην Ελλάδα. Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό δεν ισχύει για ΚΑΜΜΙΑ άλλη Ευρωπαϊκή χώρα. Αφού το παιδί θα παίρνει αυτομάτως την ιθαγένεια και πλήρη πολιτικά δικαιώματα, προφανώς θα ισχύει το ίδιο και για τους γονείς του. Διότι τι θα κάνεις τους γονείς ενός βρέφους, θα τους διώξεις και θα κρατήσεις μόνο το βρέφος; Φυσικά όχι, θα παραχωρήσεις ιθαγένεια σε όλους. Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς τις συνέπειες του αυτοκτονικού αυτού μέτρου του Γιωργάκη Παπανδρέου.

Πρώτον όλοι οι λαθρομετανάστες που είναι ήδη στην Ελλάδα θα κάνουν ένα παιδί και αυτομάτως θα νομιμοποιούνται, και έπειτα κανείς δεν θα μπορεί να τους κουνήσει. Αυτό σημαίνει ότι τα 3 εκατομμύρια περίπου παράνομων μεταναστών που βρίσκονται αυτήν την στιγμή εδώ θα νομιμοποιηθούν. Δεύτερον και σημαντικότερο, εφόσον το μέτρο αυτό θα το εφαρμόζει από όλην την Ευρώπη μόνο η Ελλάδα, τότε όλοι οι λαθρομετανάστες που θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη θα έρχονται στην Ελλάδα. Υπάρχουν έγκυρες μελέτες που υπολογίζουν τον αριθμό των ανθρώπων που θέλουν να ζήσουν σε μία οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα σε 240.000.000. Ναι, καλά διαβάσατε, 240 εκατομμύρια ανθρώπων. Μόνο το ένα δέκατο από αυτούς να μάθει τις τρέλες του Γιωργάκη, να μας έρθει εδώ και να κάνει ένα παιδί η Ελλάδα έχει τελειώσει. Δεν χρειάζεται να πάμε σε μακρινές χώρες, μόνο οι έγκυες από Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, κτλ να περνάνε τα σύνορα λίγο πριν γεννήσουν τελειώσαμε.

Πρέπει όλοι ενωμένοι, ανεξαρτήτως πολιτικής πεποιθήσεως, να αποτελέσουμε ενωμένη γροθιά ενάντια στην κίνηση αυτή. Πρέπει να το κάνουμε τώρα διότι αργότερα θα είναι πολύ αργά. Πρέπει να το κάνουμε αλλιώς η ζωή μας θα γίνει σκέτη κόλαση, διότι θα γίνουμε όπως κάποιοες τριτοκοσμικές χώρες που βλέπετε στην τηλεόραση και γελάτε. Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε; Το πρώτο και βασικό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε εμείς οι ίδιοι ενημερωμένοι για το θέμα αυτό και να φροντίσουμε να ενημερώνουμε ο καθένας τον δικό του κύκλο. Όσοι έχουμε την διάθεση μπορούμε επιπλέον να στείλουμε ηλεκτρονικά μηνύματα στα αρμόδια υπουργεία και στις προσωπικές ιστοσελίδες του Πρωθυπουργού και των στελεχών του. Τέλος πρέπει α γυρίσουμε την πλάτη στην κυβέρνηση που μας αγνοεί επιδεικτικά και δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς «θα κάνω ότι γουστάρω εγώ», να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι θα βλέπουν ψήφους μόνο με τα κυάλια αν περάσει αυτό το μέτρο.

Δεν γνωρίζω αν το κίνητρο του «κυρίου» Παπανδρέου είναι η προσωπική του τρέλα / βλακεία ή αν ακολουθεί τις εντολές της Αμερικής (Αμερικανάκι γαρ) για να καταστραφεί η Ευρώπη. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι αυτό το μέτρο δεν πρέπει να περάσει, ότι και να γίνει. Η κυβέρνηση υπάρχει για να εκφράζει την θέληση του λαού και όχι το καπρίτσιου του κάθε τρελού που έγινε Πρωθυπουργός μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος είχε να επιλέξει μεταξύ αυτού και μίας τραγικά κακής κυβέρνησης (ΝΔ). Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε, έστω για μία φορά, για να επιβάλουμε ως λαός την θέλησή μας. Ίσως έτσι, εκτός από την επιβίωσή μας, ανακτήσουμε και την χαμένη μας αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: