Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2008

Η ανατριχιαστική αλήθεια για το Κ.Κ.Ε.

Το παρακάτω κείμενο οφείλουν να το διαβάσουν κυρίως οι ψηφοφόροι της Αριστεράς ώστε να προβληματιστούνε για την ηγεσία τους. Όσοι είναι πραγματικοί αριστεροί πιστεύουν σε σημαντικές αξίες όπως η κοινωνική δικαιοσύνη και η κοινωνική ισότητα. Θέλω να πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους αγαπάει την Ελλάδα και θέλει το καλύτερο δυνατόν για αυτόν τον τόπο που ζούμε. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να μάθουν μερικές σημαντικές αλήθειες για την ιστορία του ΚΚΕ. Οι αλήθειες αυτές είναι αδιαμφισβήτητες, καθώς η πλειονότης τους προκύπτει και από την εφημερίδα «Ριζοσπάστης», το επίσημο όργανο δηλαδή του ΚΚΕ.


Πρώτα από όλα, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα (φωτογραφία 1), η κεντρική επιτροπή του Κ.Κ.Ε. καλούσε στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο τους Έλληνες στρατιώτες να παρατήσουν τα όπλα και να μην πολεμήσουν εναντίον του Άξονα. Παροτρύνονται οι Έλληνες στρατιώτες να ακολουθήσουν το παράδειγμα του «ηρωικού αδελφού λαού της Βουλγαρίας» και να παραδοθούν ουσιαστικά στις δυνάμεις του Άξονα. Ο «ηρωικός και αδελφός» Βουλγαρικός λαός είναι φυσικά ο ίδιος λαός που είχε προσπαθήσει λίγες δεκαετίες νωρίτερα (από 1909 συγκεκριμένα) να εξαφανίσει τον Ελληνικό πληθυσμό της Μακεδονίας (έστειλαν τους Κομιτατζήδες, Βούλγαρους) για να την υφαρπάξει. Αυτός ο «ηρωικός» λαός συμμάχησε με τους Ναζιστές με σκοπό να αποκομίσει – εις βάρος της Ελλάδος – εδαφικά οφέλη. Ο «αδελφικός» αυτός λαός, πιστός στα σχέδιά του να καταφέρει να επεκταθεί μέχρι το Αιγαίο, ανέλαβε την κατοχή της Μακεδονίας σαν αντάλλαγμα της υπακοής του από τους Ναζί. Ευθύς αμέσως οι Βούλγαροι ξεκίνησαν τις προσπάθειες (πιστοί στα σχέδιά τους από το 1900) εκκαθάρισης των Ελλήνων της Μακεδονίας. Αυτήν την άτιμη στάση υπέρ των Ναζιστών προσπάθησε προδοτικά να προωθήσει το ΚΚΕ τότε.


Φυσικά μία τέτοια στάση είναι εκτός των άλλων και προδοτική, διότι αν επηρεαζόταν ο Ελληνικός στρατός από την προπαγάνδα αυτή το μέτωπο θα βρισκόταν σε μεγάλο κίνδυνο, θα κατέρρεε εκ των έσω. Όταν παίρνεται μια απόφαση, είτε σωστή είτε λάθος, πρέπει όλοι ενωμένοι να την υποστηρίζουμε – πόσο μάλλον στον στρατό όπου η πειθαρχία είναι το Άλφα και το Ωμέγα.


Βλέπουμε τον ΕΛΑΣ (φωτογραφία 2) να εγγυείται την ασφάλεια στις δυνάμεις του άξονα κατά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα, με κάποια... ανταλλάγματα. Ένα από αυτά τα μικρά ανταλλάγματα είναι να παραδώσουν οι Γερμανοί την Θεσσαλονίκη στα χέρια του ΕΛΑΣ. Ένα δεύτερο αντάλλαγμα είναι το να πολεμήσουν οι Γερμανοί εναντίον οποιουδήποτε αντιπάλου του «Λαϊκού Στρατού» και ένα τρίτο να προμηθεύσουν οι Γερμανοί οπλισμό στον ΕΛΑΣ ώστε να καθαρίσει τους εχθρούς του «Λαϊκού Στρατού». Τέλος ο ΕΛΑΣ αναλαμβάνει να καθαρίσει τις «Αντιλαϊκές Παρτιζάνικες Ομάδες» με την βοήθεια των φίλων του, Αλβανών και Βουλγάρων.


Ο ΕΛΑΣ από ότι φαίνεται, ενέταξε και Βουλγάρους στο δυναμικό του κατά το 1944 (φωτογραφία 3). Πολύ λογικό φυσικά να υποστηρίζουν οι Βούλγαροι τον ΕΛΑΣ, αφού γνώριζαν ότι αν επικρατούσε το ΚΚΕ θα ήταν πολύ πιο

εύκολο για την χώρα τους να αποσπάσει Ελληνικά εδάφη και να τα εντάξει στα δικά της.

Το πιο κορυφαίο όμως από όλα, είναι το σύμφωνο μεταξύ Κομουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) και Κομουνιστικού Κόμματος Βουλγαρίας (ΚΚΒ). Σε αυτό το σύμφωνο (φωτογραφία 4) αναφέρονται διάφορα ανατριχιαστικά, ανάμεσα στα οποία και η συμφωνία παραχώρησης διεξόδου στο Αιγαίο για την Βουλγαρία!!! Αυτό όμως σε απλά Ελληνικά σημαίνει ότι συμφώνησαν (χωρίς να ρωτήσουν τον Ελληνικό λαό) να παραχωρήσουν Ελληνικά εδάφη στην Βουλγαρία. Να λοιπόν γιατί οι Βούλγαροι πολεμούσαν μέσα στον ΕΛΑΣ. Αυτή δεν είναι φυσικά η μόνη παραχώρηση εδαφών την Ελλάδος σε άλλους, καθώς στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ξεκάθαρα η συμφωνία δημιουργίας Μακεδονικού κράτους το οποίο θα περιλαμβάνει μέχρι και τον Όλυμπο και την Θάσο. Ολόκληρο το σύμφωνο αυτό είναι τρομακτικό, όχι μόνο για αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω.


8 σχόλια:

Unknown είπε...

Εντυπωσιακά ντοκουμέντα φίλε! Πάντα με εντυπωσιάζεις με αυτά που βρίσκεις και γράφεις! Keep blogging

egersis είπε...

ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέροντα τα στοιχεία αλλά αυτό δεν θα με κάνει να μην πσιφίζω κκε ή συριζα.
Κατ'αρχας ακολουθώ μια ιδέα και τα γεγονότα αυτά δεν έχουν καμια σχέση με την κουμουνιστικη/σοσιαλιστική ιδέα.
Αλλά ακόμα και αν έχουν σχέση είναι σίγουρα το κείμενο είναι μεροληπτικο.Δηλαδή δεν ξέρεις τι είχαν συμφωνήσει οι Βούλγαροι απο την μεριά τους.Όπως και να έχει το πράγμα πάντως όσο αριστερός και αν είμαι καταδικάζω αυτες τις ενέργειες, όπως παρουσιάζονται εδω.(ξαναλέω η αλήθεια μπορεί να είναι διαφορετική).
Αλλά να ξέρεις πάντως πως αν και όπως λες το τότε KKE έλεγε να παραδωθούμε, τα περισσότερα μέλη του KKE και σύριζα(τότε αλλιώς λεγόταν) μέχρι το 80-90 ήταν αγωνιστές των ΕΑΜ και ΕΛΑΣ ήταν αγωνιστές του '40, μια πληοψηφία που δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση στα άλλα 2 μεγάλα κόμματα.
Πάντως επαναλαμβάνω ππως προσωπικά ακολουθώ την ιδέα, που σημαίνει οτι αν αυριο το ΚΚΕ πει θάνατος στους αλλοδαπούς σίγουρα θα το κατακρίνω.
(και να ξέρεις οτι επειδή είμαστε αριστεροί και πσηφίζουμε ΚΚΕ 'η Συριζα, αυτό δεν σημαίνει οτι συμφωνούμε με όλες τους τις προτάσεις.Ίσως δεν βρίσκουμε κάποιο άλλο καλύτερο κόμμα ;))

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε που εστίαζε τους αγώνες του το ΚΚΕ για δεκαετίες ολόκληρες; Στην ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ της Μακεδονίας και της Θράκης!
Παρόλο που στην Μακεδονία κατοικούσαν χιλιάδες Σλαβόφωνοι Έλληνες, Έλληνες Βλάχοι κι Αρβανίτες, Ελληνόφωνοι Έλληνες και τέλος πάνω από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!
Μπορεί κανείς να καταλάβει με ποια λογική μέχρι και κατά τον εμφύλιο το ΚΚΕ ενεργούσε για την αυτονόμηση της Μακεδονίας και βοηθούσε τον ΤΙΤΟ να καταλάβει ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ;;;

Αφασία του ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό! Είπε ο Αλαβάνος στη Βουλή: "Η Μακεδονία=Τίτλος για Φέρετρο"!

Πριν από τις εκλογές Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

FYROM: 100.000 Ελληνόφωνους Βλάχους απαριθμεί η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Δημόσιος Υπάλληλος ο Παύλος Βοσκόπουλος ,Γεν.Γραμματέας του Ουρανίου Τόξου, και καταγγέλει το Ελληνικό Κράτος-Εργοδότη του για ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Διαβάστε σχετικά εδώ!

Μεγαλειώδεις διαδηλώσεις Ελλήνων της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με συμμετοχή 40.000 διαδηλωτών για τη Μακεδονία μας...
αποσιωπήθηκαν από ΟΛΑ τα ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΜΕ! ΓΙΑΤΙ;;;

Ποια σχέση έχει η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και τον Τζορτζ Σόρος;

Τι έγραψαν για τον Τζορτζ Σόρος τα INDYMEDIA της Αργεντινής;

Ψήφισμα ΚΕΡΑΥΝΟΣ γαι τα Σκόπια από τον OBAMA κι άλλους υποστηρικτές των Ελληνικών θέσεων

ΣΧΕΔΟΝ τα πάντα για το Σκοπιανό εδώ http://macedonia-greece.blogspot.com

Alexandros Angelis είπε...

Φίλε FIL μιλάς πολύ σωστά! Και πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε αυτό το πρόβλημα, ότι δηλαδή δεν βρίσκουμε κάτι καλύτερο από τα υπάρχοντα κόμματα για να ψηφίσουμε... :-( Σημασία έχει να μην είμαστε προσηλωμένοι σε κανένα κόμμα, να ψηφίζουμε κάθε φορά αυτό που θεωρούμε λιγότερο χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

οντως,, ντοκουμεντα...
μπορεις να ριξεις αμα θες μια ματια
στις παρακατω σελιδες,,
αξιζει τον κοπο,, διαβαστε τα κειμενα...

http://www.eamb.gr/aris/aris.htm

http://www.eamb.gr/new_text/kke90.htm

Ανώνυμος είπε...

οντως,, ντοκουμεντα...
ριξε μια ματια στις παρακατω σελιδες,, θα τησ βρεισ πολυ ενδιαφερουσες αν κανετε τον
κοπο κ τις διαβασετε...

http://www.eamb.gr/aris/aris.htm

http://www.eamb.gr/new_text/kke90.htm

Ανώνυμος είπε...

αστειοτητες.

Η Κ.Ε του ΚΚΕ ήταν μια ομάδα αποκομμένη.

Την στιγμή που το ΚΚΕ καθοδηγούταν απο την Ακροναυπλια.
Και ο Ν.Ζ ήταν παραδωμένος απο "πατριώτες" στους ΝΑΖΙ.

Το ΚΚΕ δεν συνεργάστηκε ΠΟΤΕ με τους ΝΑΖΙ.

Αντιθετα ο ΕΔΕΣ και ο αστικος κοσμος συνεργάστηκε.